Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Rüyada muhabbet kuşu yıkamak işlerinin kötüye gideceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işarettir.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşlarını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada evde muhabbet kuşu görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments