Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müge çiçeği görmek

Rüyada müge çiçeği görmek

Rüyada müge çiçeği görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada müge çiçeği gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada müge çiçeği görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet eder.

Rüyada müge anlıyı görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zikreden çiçek görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada mezara çiçek dikmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işarettir.

Rüyada çiçekli bardak görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taze çiçek görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekçide çalışmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Rüyada demet çiçek görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments