Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor tişört görmek

Rüyada mor tişört görmek

Rüyada mor tişört görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mor tişört gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada mor tişört görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada mor tişört giymek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yeni tişört giymek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yeni tişört almak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert tişört giymek sıkıntılarının artacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tişört vermek ün yapmayı başaracağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments