Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ip görmek

Rüyada mor ip görmek

Rüyada mor ip görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, böyle işlere kalkışacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mor ip gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada mor ip görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada mor örgü ipi görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, günaha gireceğine, saygınlık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk ip görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kazak ipi görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ip görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet eder.

Rüyada birini iple boğmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada halat ipi görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek sıkıntılarının son bulacağına, garanti olacak makama oturacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments