Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gecelik giymek

Rüyada mor gecelik giymek

Rüyada mor gecelik giymek dualarına karşılık alacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, gamsız bir hayat süreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor gecelik giymek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada mor gecelik giymek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek tatsızlıklar çıkacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Rüyada mor gecelik görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada mavi gecelik giymek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, patron olunacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada gece elbisesi giydiğini görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada başkasının geceliğini giymek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kafa dağıtacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments