Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanda altın görmek

Rüyada cüzdanda altın görmek

Rüyada cüzdanda altın görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanda altın gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada altın cüzdan görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ferah bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada cüzdanın içinde altın görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, muradın yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanında altın görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ruhunun dinleneceğine alamet eder.

Rüyada cüzdanda altın görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, iyi hissedeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdan içinde altın görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık nüfus cüzdanı görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada boş cüzdan görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments