Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cüzdanında para görmek

Rüyada kendi cüzdanında para görmek

Rüyada kendi cüzdanında para görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada kendi cüzdanında para gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Rüyada cüzdana para koymak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada para cüzdanı kaybetmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdandan para çalmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanında para olduğunu görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada cüzdan ve para görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para dolu cüzdan görmek variyet sahibi olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, insanların güvenini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanı para dolu görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada para cüzdanını çaldırmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments