Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk mobilya görmek

Rüyada koltuk mobilya görmek

Rüyada koltuk mobilya görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada koltuk mobilya gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada koltuk mobilya görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta mobilya görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, borcunu ödeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap mobilyalar görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada mobilya bakmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada mobilya mağazası görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada evde mobilya görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi mobilya görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mobilya görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments