Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz öğütmek

Rüyada tuz öğütmek

Rüyada tuz öğütmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuz öğütmek gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada tuz öğütmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerdeki verimin artacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada değirmende mısır öğütmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değirmende buğday öğütmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır öğütmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değirmende un öğütmek gergin olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karabiber tuz görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada paket tuz görmek bazen umutlarını yitireceğine, yükünün azalacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada denize tuz atmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments