Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire sarılmak

Rüyada misafire sarılmak

Rüyada misafire sarılmak ailesini kaybedeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kadim dostlar edineceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, dinde tartışmaya, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalettir.

Rüyada misafire sarılmak gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Rüyada misafire sarılmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, daha çok dünya malı edineceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafire baklava ikram etmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, birçok iş teklifi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın misafir görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada misafirlere yatak hazırlamak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, o kapıyı kapatacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada misafir etmek durumunun git gide kötüleşeceğine, bunun da geleceğine, yeni malların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafir şekeri görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin evine misafirliğe gitmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Rüyada devlet adamını misafir etmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments