Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mimarlık kazanmak

Rüyada mimarlık kazanmak

Rüyada mimarlık kazanmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada mimarlık kazanmak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada mimarlık kazanmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada mimar olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mimar görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet eder.

Rüyada iç mimar görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işarettir.

Rüyada mimar sinanı görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada para kazandığını görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada kazanda su kaynatmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede kazanmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, neşesine kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments