Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mimar olmak

Rüyada mimar olmak

Rüyada mimar olmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hem verimi yükselteceğine, faydalı şeyler yapacağına, büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mimar olmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada mimar olmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işarettir.

Rüyada mimarlık kazanmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç mimar görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mimar görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mimar sinanı görmek sorunların tek kalemde silineceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments