Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ölmek

Rüyada mezarlıkta ölmek

Rüyada mezarlıkta ölmek sevilen birinin geleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ölmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada annenin öldüğünü ve mezarını görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmek mezarını görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara gömülmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret eder.

Rüyada ölmek mezara girmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Rüyada ölmek mezara konmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ölmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve toprak görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada mezardan para almak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, parasını dikkatli harcayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments