Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar görmek

Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar görmek

Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, insanların takdirine mazhar olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda kalabalık görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık mezar görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık ve kalabalık görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığı kalabalık görmek oğlu evli ise boşanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta kalabalık görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına delalettir.

Rüyada insan kalabalığı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde kalabalık insan görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments