Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık mezar görmek

Rüyada kalabalık mezar görmek

Rüyada kalabalık mezar görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, güçlükle elde edilecek başarı, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, karın artacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Rüyada mezarlık ve kalabalık görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık mezar görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta kalabalık görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda kalabalık görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı kalabalık görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yeni bir hayata başlayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, rahat edileceğine yorulur.

Rüyada yatakta kalabalık yatmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada komşunun evinde kalabalık görmek kazancın gittikçe artacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments