Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta kalabalık görmek

Rüyada mezarlıkta kalabalık görmek

Rüyada mezarlıkta kalabalık görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta kalabalık gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada mezarlığı kalabalık görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda kalabalık görmek işyerini kapatacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık mezar görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ve kalabalık görmek mutluluğundan olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta kalabalık görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta kalabalık insanlar görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık ortamda namaz kılmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada nişan kalabalık görmek işinde uzmanlaşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments