Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta fatiha okumak

Rüyada mezarlıkta fatiha okumak

Rüyada mezarlıkta fatiha okumak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta fatiha okumak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezar başında fatiha okumak hayatının bir anda renkleneceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ölülere fatiha okumak kazancın günden güne düşeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mezarda fatiha okuduğunu görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta fatiha okumak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada mezarda fatiha okumak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlara fatiha okumak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments