Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlara fatiha okumak

Rüyada mezarlara fatiha okumak

Rüyada mezarlara fatiha okumak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onu borçtan kurtaracağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlara fatiha okumak gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak bir yandan cenaze olacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlara fatiha okumak kişinin hayırlı yollara gireceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta fatiha suresini okumak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak böylece hayatının kolaylaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa fatiha okumak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mezarda fatiha okuduğunu görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta fatiha okumak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında fatiha okumak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments