Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ve cenaze görmek

Rüyada mezarlık ve cenaze görmek

Rüyada mezarlık ve cenaze görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık ve cenaze gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, bir fitne çıkarmaya yorulur.

Rüyada cenaze ve mezar görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze mezar görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mezarda cenaze görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, spor yapmaya başlanılacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada mezar cenaze görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mezara cenaze koymak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, işsizin iş bulacağına, dinine bağlı kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments