Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla uyuduğunu görmek

Rüyada aslanla uyuduğunu görmek

Rüyada aslanla uyuduğunu görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, dertlerinin artacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanla uyuduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada aslanlarla uyumak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına inanılır.

Rüyada aslanla uyuduğunu görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada aslanla uyumak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift aslan görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada aslana sarılmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aslan tarafından korunmak dünya hayatında huzurlu olmaya, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşan aslan görmek yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada aslan beslediğini görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments