Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bebek görmek

Rüyada mezarlıkta bebek görmek

Rüyada mezarlıkta bebek görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hükmünün geçmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta bebek gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak ayağa kalkacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ağlayan bebek görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada mezarda erkek bebek görmek kazancının helal para olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta bebek bulmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık ve bebek görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta bebek görmek en küçük sorunda parlayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, verdiği sözleri tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık bebek görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ve bebek görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments