Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yangın görmek

Rüyada tarlada yangın görmek

Rüyada tarlada yangın görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bilmediği duyguları tadacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, makbul olan mallar edineceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada tarlada yangın gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Rüyada tarlada yangın görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tarla yangını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iş öğreneceğine işarettir.

Rüyada yangın alarmı duymak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, galibiyetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada düğünde yangın görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yeni duygular tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangında birini kurtarmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin evinde yangın görmek kalp kırmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, daima afiyette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın izlemek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada arabada yangın görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments