Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa koşmak

Rüyada mezarlığa koşmak

Rüyada mezarlığa koşmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa koşmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta koşmak sıkıntılar son bulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa koşmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada mezara koşmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, eve kapanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada mezarda koşmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısız koşmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yavaş koşmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde koşmak şansın ve bahtın da açılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments