Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan toprak yemek

Rüyada mezardan toprak yemek

Rüyada mezardan toprak yemek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan toprak yemek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlememeniz durumunda sunulan şeyleri veya teklifleri yanlış yorumlayabilirsiniz.

Rüyada mezar toprağı yemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan toprak yemek büyük paralara sahip olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada toprak mezar görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar toprağı öpmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta toprak görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada mezarın üzerine toprak atmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments