Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yasin okumak

Rüyada kuran yasin okumak

Rüyada kuran yasin okumak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuran yasin okumak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada yasin kuran okumak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada kuran yasin okumak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurandan yasin okumak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranda yasin okumak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, rahatının kaçacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuran yasin görmek önemli işler yapacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranda yasin aramak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüksek sesle yasin okumak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments