Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ve köpek görmek

Rüyada mezarlık ve köpek görmek

Rüyada mezarlık ve köpek görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık ve köpek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Rüyada mezar ve köpek görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık ve köpek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek mezarı görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta siyah köpek görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hayırlı bir haber alınacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık köpek görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada mezar başında köpek görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük bir acı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda köpek görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta köpek görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments