Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana et vermek

Rüyada aslana et vermek

Rüyada aslana et vermek ailevi sorunlar yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, iç sıkıntısına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslana et vermek gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Rüyada aslan eti yemek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada aslana et yedirmek hayırlı terfiler alınacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada aslana et vermek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplan görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret eder.

Rüyada denizde aslan görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada aslan beslediğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına yorulur.

Rüyada aslanların saldırısına uğramak daha iyi anlaşır olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments