Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve çalmak

Rüyada meyve çalmak

Rüyada meyve çalmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, insanlarla iç içe olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve çalmak gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada meyve çalmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada meyve sebze çalmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasının bahçesinden meyve çalmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve çalmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Rüyada bahçeden meyve çalmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu meyve görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp meyve yemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mevsimi dışında meyve görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments