Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsimi dışında meyve görmek

Rüyada mevsimi dışında meyve görmek

Rüyada mevsimi dışında meyve görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında meyve gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Rüyada mevsimi dışında meyve görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada mevsim dışı karpuz görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında karpuz yemek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mevsim dışı kar görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında çilek görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Rüyada mevsim dışında kiraz görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında karpuz görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevsimi dışında kar görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments