Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsimsiz incir görmek

Rüyada mevsimsiz incir görmek

Rüyada mevsimsiz incir görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz incir gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Rüyada mevsiminde incir görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz incir yemek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz incir görmek işlerin rayından çıkacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada mevsiminden önce kar görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz denize girmek işini büyüteceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Rüyada mevsim dışı karpuz görmek yaşanan yokluğun biteceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada mevsimi dışında karpuz görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada kış mevsiminde kiraz görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yeni bir eve sahip olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments