Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminde incir görmek

Rüyada mevsiminde incir görmek

Rüyada mevsiminde incir görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada mevsiminde incir gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada mevsiminde incir görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada mevsimsiz incir yemek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz incir görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine inanılır.

Rüyada mevsiminde portakal görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mevsiminde olmayan kar görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada mevsimsiz deniz görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kötü duygularını yeneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada mevsimsiz şeftali yemek iyi geçiminin devam edeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Rüyada mevsimsiz erik görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments