Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve yavrusu görmek

Rüyada aslan ve yavrusu görmek

Rüyada aslan ve yavrusu görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve yavrusu gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada aslan ve yavruları görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada aslan yavrusu sevmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada aslan ve yavrusunu görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Rüyada aslan yavrusu görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evde aslan yavrusu görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yavru erkek aslan görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan yavrusu emzirmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments