Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve yavruları görmek

Rüyada aslan ve yavruları görmek

Rüyada aslan ve yavruları görmek geçmişi unutup geleceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yüzünün hep güleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve yavruları gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada küçük aslan yavrusu görmek rahatlık içinde yaşayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve aslan yavrusu görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada aslan ve yavrusunu görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada aslan ve yavruları görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada aslan yavrusu emzirmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde aslan yavrusu görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yavru erkek aslan görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments