Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminde yeşil erik görmek

Rüyada mevsiminde yeşil erik görmek

Rüyada mevsiminde yeşil erik görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsiminde yeşil erik gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada mevsiminde yeşil erik görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz erik görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada mevsiminde erik görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada mevsimsiz erik yemek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil erik koparıp yemek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada küçük yeşil erik görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve yeşil erik görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak istediği her şeyi elde edebileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments