Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ve yeşil erik görmek

Rüyada kırmızı ve yeşil erik görmek

Rüyada kırmızı ve yeşil erik görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ve yeşil erik gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Rüyada kırmızı ve yeşil erik görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayırlı bir terfi alınacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı erik yemek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı büyük erik görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, gönül gözünün açılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı erik toplamak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik yemek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, işlerdeki karın artacağına delalettir.

Rüyada kırmızı erik topladığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı erik görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kirli işlere bulaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kırmızı erik görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments