Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsim dışı üzüm görmek

Rüyada mevsim dışı üzüm görmek

Rüyada mevsim dışı üzüm görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsim dışı üzüm gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada mevsim dışı üzüm görmek çalışıyorsa terfi alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevsimi dışında meyve görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada mevsimi dışında kiraz görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada mevsim dışı kar görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mevsim dışı karpuz yemek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında karpuz yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işarettir.

Rüyada mevsimi dışında kar görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mevsim dışında kar görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments