Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsimi dışında kar görmek

Rüyada mevsimi dışında kar görmek

Rüyada mevsimi dışında kar görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem verimi yükselteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında kar gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Rüyada mevsimi dışında kar görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada mevsiminin dışında kar görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevsim dışında kar görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada mevsim dışı kar görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada mevsimi dışında meyve görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet eder.

Rüyada mevsimi dışında çilek görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada mevsim dışında kiraz görmek kariyerinin yükseleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada mevsim dışı karpuz yemek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments