Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan sütü içmek

Rüyada aslan sütü içmek

Rüyada aslan sütü içmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet eder.

Rüyada aslan sütü içmek gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada aslan sütü içmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Rüyada aslana süt içmek iş kaybı yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada aslan sütü görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada aslana süt vermek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada geyik sütü içmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada limonlu süt içmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden süt içmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada bozuk süt içmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments