Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerde koşmak

Rüyada merdivenlerde koşmak

Rüyada merdivenlerde koşmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, bütçesinin küçüleceğine, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerde koşmak gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven koşmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden koşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivende koşmak ailesini kaybedeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden koşmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerde koşmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nefes nefese koşmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sağlığının geri geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tarlada koşmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments