Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itilip düşmek

Rüyada itilip düşmek

Rüyada itilip düşmek işlerinin hal yoluna gireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, içebileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada itilip düşmek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada itilip düşmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından itilmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, dertlerin bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden itilmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada arkadan itilmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada denize itildiğini görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza itilmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini itip düşürmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından itilmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments