Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize itmek

Rüyada denize itmek

Rüyada denize itmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, zorlukları atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize itmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada denize itmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini denize itmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işarettir.

Rüyada birini itmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada kapıyı itmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet eder.

Rüyada otobüs itmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz araba itmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek arabasını ve toprağının olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birini balkondan itmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments