Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven korkuluğu görmek

Rüyada merdiven korkuluğu görmek

Rüyada merdiven korkuluğu görmek elde edilecek menfaatlere, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven korkuluğu gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Rüyada merdiven korkuluğu görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ölüm korkusu yaşamak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulur.

Rüyada korkup uyuyamamak sıkıntıların azalacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işarettir.

Rüyada korkudan uyanmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi olanakların artacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanı korkutmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden korkup kaçmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan tekbir getirmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, işlerin düşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments