Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memelerin sarktığını görmek

Rüyada memelerin sarktığını görmek

Rüyada memelerin sarktığını görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, koyu muhabbette kalacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada memelerin sarktığını gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada memenin olmadığını görmek küskünlüklerin oluşacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kedi memesi görmek afiyette olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeyi açık görmek yokluk çekmeyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Rüyada memede sertlik görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt gelmesi görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, dileklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineğin memesinden süt içmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak memesini emmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments