Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun yakalamak

Rüyada maymun yakalamak

Rüyada maymun yakalamak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymun yakalamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Rüyada maymun yakalamak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun yavrusu görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde maymun görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada maymun yumurtası görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine tabir olunur.

Rüyada maymunun saldırdığını görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, tövbelerin kabul olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada maymun insan görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada hasta maymun görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalettir.

Rüyada maymun ve kedi görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments