Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tulum giydiğini görmek

Rüyada mavi tulum giydiğini görmek

Rüyada mavi tulum giydiğini görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada mavi tulum giydiğini gördüyseniz:

  • Pozitif olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mavi tulum giydiğini görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek tulumu görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tulumlu bebek görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tulum giymek borçlarından kurtulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kot tulum giymek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada iş tulumu giymek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Rüyada kırmızı tulum giymek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tulum giymek işindeki verimliliğin düşeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments