Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş tulumu giymek

Rüyada iş tulumu giymek

Rüyada iş tulumu giymek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş tulumu giymek gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Rüyada iş tulumu giymek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına inanılır.

Rüyada iş tulumu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tulum giydiğini görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tulum elbise giymek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kot tulum giymek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tulum giymek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi tulum giydiğini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı tulum giymek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments