Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tabak görmek

Rüyada mavi tabak görmek

Rüyada mavi tabak görmek inancını bir kenara atacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi tabak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada mavi tabak görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk tabak görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada çay tabağı kırmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada meyva tabağı görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Rüyada tabakta kaka görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Rüyada tabak kırılması görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tabağından yemek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işarettir.

Rüyada tabakta ceviz görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments