Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tabağından yemek

Rüyada başkasının tabağından yemek

Rüyada başkasının tabağından yemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yoğun stres altında kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının tabağından yemek gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada bir tabak pilav yemek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta balık yemek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Rüyada boş yemek tabakları görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada iki tabak yemek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret etmektedir.

Rüyada tabaktan bal yemek çok huzurlu bir duruma geleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabak dolusu yemek görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada yemek tabağı görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, dişe diş savaşacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments