Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sabun görmek

Rüyada mavi sabun görmek

Rüyada mavi sabun görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işlerinin duracağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, zenginliğe sahip olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada mavi sabun gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi renk sabun görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada mavi sabun görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri sabunlu görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ölüyü sabunla yıkamak çok büyük kazançlar getireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada köpüklü sabun görmek bazı konularda önayak olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada sabunla yıkandığını görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments