Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk yatak görmek

Rüyada mavi renk yatak görmek

Rüyada mavi renk yatak görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, dişe diş savaşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada mavi renk yatak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Rüyada mavi renk yatak görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada mavi yatak odası görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi yatak örtüsü görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek yatağı görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, fedakârlıklar yapacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, yolunun açık olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi yatak görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, fakirleşeceğine, hastalığın biteceğine işaret eder.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments